De Koning
De Echte Bakker

De Echte Bakker Alwin de Koning

Zaterdag 10 november Ponymarkt Puttershoek.

Zaterdag 10 november is het Ponymarkt in Puttershoek van 8.00 - 17.00 uur. Hier bakken wij onze bekroonde Oliebollen en heerlijke Appelbeignets!

Onze Oliebollen zijn gemaakt met de lekkerste rozijnen, stukjes appel en het geheim van de Echte Bakker! Maar ook bakken wij blinde oliebollen (zonder rozijnen). De Appelbeignets zijn gemaakt van bladerdeeg, gevuld met een hele schijf appel en amandelkaneelspijs.

- Oliebollen 5 + 1 GRATIS! 
- Appelbeignets 4 + 1 GRATIS!


De Oliebollen en Appelbeignets zijn beschikbaar in onze Oliebollen kraam voor onze winkel in Puttershoek. De Oliebollen en Appelbeignets zijn ook verkrijgbaar in onze winkel in 's-Gravendeel.

 

En beleef Puttershoek op zijn best tijdens de Ponymarkt 2.0. Deze najaarseditie staat in het teken van 'Cowboys en Indianen'. Er wordt geen paardenhandel meer gedreven. Behalve kramen op het gebied van cadeaus, etenswaren, mode, accessoires en specialiteiten, valt er nog veel méér te beleven.

Sponsor van het nationale schoolontbijt!

Wij zijn sponsor van het nationale schoolontbijt ! Het nationaleschoolontbijt heeft al jaren onze brede steun. Dit jaar kunnen er een half miljoen kinderen mee doen!! Het uitgebreide school pakket is goed gevuld met o.a. volkorenbrood, bruine bolletjes, rozijnen bolletjes, vers fruit, komkommers halfvolle melk en nog veel meer lekkere en gezonde producten. En voor ieder kind een vrolijke placemat en doeboekjes voor thuis. Plus een vrolijke poster voor in de klas. 
Vandaag hebben wij basisschool @_deschelp voorzien van al dit lekkers voor alle kinderen en vrijdag zullen alle kinderen van basisschool @hetdriespan worden voorzien van al dit lekkers! 

Print uw bon uit.

Start Oliebollen seizoen!

Vrijdag 2 november starten wij weer met het Oliebollen seizoen! Wij zullen dan weer iedere vrijdag en zaterdag onze bekroonde Oliebollen en heerlijke Appelbeignets bakken in onze Oliebollenkraam voor onze winkel in Puttershoek. De Oliebollen en Appelbeignets zijn ook iedere vrijdag en zaterdag verkrijgbaar in onze winkel in 's-Gravendeel.

Onze Oliebolen zijn gemaakt met de lekkerste rozijnen, stukjes appel en het geheim van de Echte Bakker! Maar ook bakken wij blinde oliebollen (zonder rozijnen). De Appelbeignet zijn gemaakt van bladerdeeg, gevuld met een hele schijf appel en amandelkaneelspijs.

Dit weekend kunt u nog genieten van Extra Jubileum korting! In onze Jubileum folder zit een kortings bon voor maar liefst 50% KORTING bij aankoop van 10 Oliebollen! Deze korting is alleen geldig bij inlevering van de kortingsbon! De kortingsbonnen zijn ook nog verkrijgbaar in onze winkels of Oliebollenkraam zolang de voorraad strekt. U kunt ook gebruik onderstaande kortingsbon uitprinten.


*vrijdag 2 en zaterdag 3 november.
 

Mevrouw de Koning - winkel 1968

Winkel 2018

50 Jaar - Bakkerij de Koning Puttershoek 1 t/m 13 oktober 2018

50 jaar geleden, in 1968, opende Gerrit (in herinnering) en Riet de Koning hun bakkerijwinkel in het winkelcentrum van Puttershoek. Na een werkzaam leven werden de winkel en de bakkerij in 1999 overgenomen door Alwin en Heleen de Koning, zij traden in 2001 toe als lid van het Echte Bakkersgilde. 

Landbouwdag Rhoon 2018

Historische landbouwdag Rhoon.

15 September is het Historische landbouwdag. 
Essendijk 24 Rhoon, slechts 20 minuten rijden vanaf Puttershoek.

Alwin de Koning bakt hier volop verse Bolussen, speculaas en gevulde speculaas! Ook verkrijgbaar in de kraam, pepernoten en eierkoeken.

Kom gezellig langs met het hele gezin! 

Wij wensen u een hele fijne dag toe!!

Herfstmarkt Strijen, zaterdag 1 september '18

Herfstmarkt Strijen , op zaterdag 1 september vindt de druk bezochte herfstmarkt in Strijen weer plaats.

Op deze dag bakken wij van 9.00 tot 16.00 uur onze bekroonde oliebollen en heerlijk appelbeignets. U kunt ons vinden op de Kaai
- Oliebollen 5 + 1 Gratis
- Appelbeignets 4 + 1 Gratis
Ook verkrijgbaar op onze kraam: heerlijke berlinerbollen met banketbakkersroom , gevulde donuts in diverse smaken en natuurlijk ook weer de echte pepernoten 500 gram voor slechts € 4,-

Oliebollen en Appelbeignets

Feestweek 's-Gravendeel, woensdag 22 augustus '18

Feestweek ’s-Gravendeel:

Woensdag 22 augustus is er tijdens de Feestweek van ’s-Gravendeel de bekende Jaarmarkt met vele kramen en activiteiten.

Op deze dag bakken wij van 12.00 tot 20.00 uur onze bekroonde oliebollen en heerlijke appelbeignets voor onze winkel aan de Noord Voorstraat 31 in ’s-Gravendeel.
- Oliebollen 5 + 1 Gratis
- Appelbeignets 4 + 1 Gratis
ook verkrijgbaar op onze kraam: heerlijke berlinerbollen met banketbakkersroom en gevulde Donuts in diverse smaken.

Pepernoten ! ja Echt waar , ze zijn er weer! Speciaal voor de feestweek , exclusief verkrijgbaar woensdag op de Jaarmarkt en vanaf donderdag 23 augustus in onze winkels in Puttershoek en ‘s-Gravendeel.

De Koning, De Echte Bakker

Oranjeplein 14
3297 CV Puttershoek
078-6761938
078-6766782

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten