De Koning
De Echte Bakker

5 Sterren oorkonde

Dinsdag 6 november 2018

8e Plaats in de Finale ronde De Beste Roomboteramandelstaven van Nederland!

Mochten wij u vorige week melden dat wij tijdens de amandelstaven keuring een finale plaats bemachtigd hadden, kunnen wij u nu melden dat we op de 8e plaats geëindigd zijn ! Samen met 14 andere Echte bakkers hebben we gestreden om de titel: De Beste Roomboteramandelstaaf van Nederland. Wij feliciteren Echte Bakker Van Walderveen met deze behaalde titel!

Trots zijn we op onze 5 sterren roomboter amandelstaaf !

We hebben een prachtig resultaat behaald bij de landelijke Roomboter amandelstavenkeuring van het Echte Bakkersgilde. Onze amandelstaven werden door de onafhankelijke vakjury als “uitmuntend” beoordeeld en kregen 5 sterren.

Het behalen van deze sterren is geen vanzelfsprekendheid. Een roomboteramandelstaaf is een seizoensspecialiteit, dus geen dagelijkse routine. Ieder jaar in september gaan onze bakkers aan de slag met roomboterbladerdeeg en amandelspijs om dit product perfect te maken. De toekenning van de 5 sterren laat zien dat het ook dit jaar weer zeer goed gelukt is.

Het maken van een perfecte amandelstaaf is een precisiewerkje. Het bladerdeeg moet veel laagjes hebben en lekker krokant zijn en de amandelspijs moet smeuïg zijn en lekker smaken.
De keurmeesters hebben de roomboteramandelstaaf beoordeeld op kleur, eeteigenschappen, vulling en natuurlijk smaak en konden op basis van de cijfers de vijf sterren geven.

 

De perfecte cadeau tip voor u en voor uw relaties.

 

 

Herfst walnoot.

Woensdag 24 oktober 2018

We love Herfst chocolade !

Herfst walnoot, eerste kwaliteit amandel marsepein met aan beide zijde een heerlijke krokante walnoot. Een zeer geschikt product om te serveren bij een lekker kopje thee. Gezellig om even bij te kletsen met een vriendin, 100% genieten gegarandeerd! Wij pakken deze heerlijke herfst walnoot en je eventuele herfst chocolade voor je in, in een mooi doosje of zakje. Super leuk, om er bij op tafel te zetten.

De herfst walnoot & chocolade is verkrijgbaar in onze winkels en in onze webshop voor slechts € 3,95 per 100 gram.

Wil je de herfst chocolade weggeven als relatie geschenk dan krijg je bij afname van 10 doosjes van 250 gram 10% extra korting op je aankoop. Heb je vragen stel ze gerust en wij helpen je graag persoonlijk verder.

Woensdag 17 oktober 2018

Vind jij het leuk om een kijkje te nemen in onze bakkerij?

In 2013 hebben wij onze bakkerij en winkel in Puttershoek zodanig verbouwd dat we je een kijkje kunnen geven in onze bakkerij, dit was toen een vrij unieke stap. Nu kom je dit concept vrij veel tegen bij de Nederlandse bakkers. Persoonlijk hoor ik veel dat onze bakkerij als voorbeeld gebruikt wordt, maar ook de presentatie in onze winkels spreken de bakkers aan. Dit zie ik toch als een groot compliment!

Vandaag heb ik een klein filmpje gemaakt van de productie, Krokante Hoekse broodjes. Zo krijg je ook online een kijkje in onze bakkerij.

Krokante Hoekse broodjes zijn verkrijgbaar in onze winkels als wit of meergranen broodjes. Binnenkort verkrijgbaar via webshop. 

De Koning, De Echte Bakker

Oranjeplein 14
3297 CV Puttershoek
078-6761938
078-6766782

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten