De Koning
De Echte Bakker

De Enige ECHTE FEYENOORD Tompoucen!

Feyenoord tompouce.

Deze tompouce is uniek, gemaakt van heerlijk bladerdeeg gevuld met banketbakkersroom en heeft een fondant laag van twee keuren, wit en rood met daarop en heerlijke toef slagroom en om het geheel af te maken, het ENIGE ECHTE LOGO van Feyenoord!

 

Geschiedenis van de Feyenoord tompouce.

Mei 2017 is voetbal club Feyenoord onderweg naar de Kampioenstitel 2016-2017. Graag wilden wij de Fans verrassen met een Feyenoord tompouce, want zeg nu zelf, wat is er nu lekkerder bij een voetbal wedstrijd dan een heerlijke tompouce met het logo van je eigen club! Om dit aan onze fans bekend te maken hebben we hier een ludieke Facebookactie van gemaakt bij 50 likes op het bericht met daarin de informatie dat wij de Feyenoord tompouce zouden maken op de dagen voor de wedstrijd en bij winst, verloten wij 1 x 5 tompoucen en bij 100 likes 2 x 5 tompoucen deze actie liep op t/m 300 likes. Boven de 300 likes op het bericht zouden we overgaan op een verrassing.

Nu ging het bericht zo viraal op Sociale media dat we door Feyenoord zijn benaderd om het logo en naam te verwijderen hier hadden we eerst toestemming voor moeten vragen, hier hebben we uiteraard gehoor aan gegeven en hebben contact gezocht en na goed overleg met Feyenoord hebben wij officieel toestemming gekregen om de Feyenoord tompouce te verkopen!
 

Omdat we de 300 Likes ruimschoots gehaald hadden, gingen we over op de verrassing! Na het behalen van de Kampioenstitel zouden wij alle kinderen en het personeel van het Sophia Kinderziekenhuis trakteren op een heerlijke Feyenoord Tompouce! Omdat Feyenoord het Sophia Kinderziekenhuis een warm hart toedraagt hebben we besloten dat deze VERRASSING naar hen toe ging. Zelf zijn we “kind aan huis” in het Sophia Kinderziekenhuis en hebben daar al een keer kennis kunnen maken met het Feyenoord team en dit heeft ons als ouders zeer goed gedaan, vandaar deze beslissing! David en al onze fans op Facebook waren daar volledig mee eens!

Zo is de Feyenoord tompouce ontstaan. Het was een complete verrassing dat we door een groot aantal radio stations zijn benaderd om ons verhaal te kunnen vertellen. O.a. Radio Rijnmond, BNR nieuws radio, radio538 en NOS radio. Door deze bekendheid is de Feyenoord tompouce landelijk bekend geworden en zijn er voor en na het behalen van de kampioenstitel 2016-2017 heel veel tompoucen door onze handen gegaan.

Nog steeds hebben wij toestemming om de Feyenoord tompouce te verkopen en is hij op bestelling verkrijgbaar bij ons in de winkels en via onze webshop www.bakkerijdekoning.nl

Hebt u vragen over dit bericht? Stuur ons dan een e-mail via info@bakkerijdekoning.nl

 

 

De Koning, De Echte Bakker

Oranjeplein 14
3297 CV Puttershoek
078-6761938
078-6766782

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten