De Koning
De Echte Bakker

Buiten-zijde-winkel-sGrvendeel

Vrijdag 25 oktober 2019

Het is bijna zover!

Onze winkel in ’s-Gravendeel gaat verhuizen! Zaterdag 26 oktober ’19 is onze laatste verkoopdag in onze huidige winkel.

Informatie over de bouwwerkzaamheden in ons nieuwe winkelpand in 's-Gravendeel:
De bouwwerkzaamheden verlopen nog voorspoedig. Achter de afgeplakte ramen bevinden zich veel mensen die aan het werk zijn om de toonbank in de winkel op maat te maken. De muren in kleur te schilderen, zorgen dat er koelingen zijn om de gebakjes op temperatuur te houden, en ga zo maar door.

 

Ook wordt er een start gemaakt met de 200 Goodie bags vullen, maar de heerlijk vers gebakken verrassingen die vullen we natuurlijk later!

Gratis Goodie bag bij aankoop vanaf € 7,50 voor de eerste 200 klanten!

In onze winkel Puttershoek zal er een begin worden gemaakt met de aanpassing van de gebak en de bonbontoonbank, hierdoor vindt u de komende week ons gebak in een tijdelijke vitrine. Onze Belgische bonbons kunt u dan tijdelijk vinden in onze goed gevulde seizoens toonbank, die nu goed gevuld is met onze heerlijke Herfst chocolade/bonbons.

D.V. 30 oktober 9:00 uur openen wij onze nieuwe Echte Bakkers winkel aan de Hendrik Hamerstraat 4a midden in het nieuwe centrum van ’s-Gravendeel!

Vanaf dan hebben we vernieuwde openingstijden in onze winkel in ‘s-Gravendeel:
Maandag : Gesloten
Dinsdag : 8:00 – 17:30 uur
Woensdag : 8:00 – 17:30 uur
Donderdag : 8:00 – 17:30 uur
Vrijdag : 8:00 – 17:30 uur
Zaterdag : 8:00 – 17:00 uur

Houdt uw brievenbus in de gaten: vandaag tussen het Kompas ons verhuisbericht met daarop alle informatie en openingsaanbiedingen.

Bouw-foto-nieuwe-winkel-s-Gravendeel

Woensdag 16 oktober 2019

Nieuwe winkelpand in 's-Gravendeel: 

 

Informatie over de bouwwerkzaamheden in ons nieuwe winkelpand in 's-Gravendeel. De bouwwerkzaamheden verlopen voorspoedig. Het grove werk is bijna klaar, dat wil zeggen dat de tussen wand is gezet, de stopcontacten aangesloten zijn, de tegelwand betegeld is enz. We hopen volgende week een opstart te kunnen maken met de fijne werkzaamheden. Dit houdt in dat de toonbank een gezicht gaat krijgen.

 

(foto: de eerste voorbereidingen worden hier gemaakt voor de tussenwand, tussen de winkel en de achter ruimte)

Ook hebben de medewerkers(sters) een beeld gekregen hoe het er uit komt te zien, en denken ze met ons mee om het voor u zo fijn mogelijk in te richten. Ook is de openingsfolder inmiddels naar de drukker. Hier later meer over.

Ook worden er in de winkel een aantal vragen gesteld over de winkel Puttershoek, Puttershoek zal een opknap beurt krijgen, dat wil zeggen, de wanden zullen opgefrist worden, de bonbon en gebakstoonbank zullen een nieuw gezicht krijgen enz.

 

Tot zo ver de update rondom de bouwwerkzaamheden binnen ons bedrijf.

Hendrik Hamerstraat 4a

s-gravendeel-f1

Onze winkel in 's-Gravendeel gaat verhuizen!

Misschien heeft u het al vernomen of is het voor u helemaal nieuw , maar binnen enkele weken hopen wij met onze vestiging ’s-Gravendeel te verhuizen naar een splinternieuwe winkel midden in het nieuwe centrum van ’s-Gravendeel aan de Hendrik Hamerstraat 4a , direct naast tweewielercentrum ’s-Gravendeel.

midden in het nieuwe centrum...

De komende weken wordt er hard gewerkt om hier een mooie winkel van te maken zoals u van ons gewent bent. Tegelijkertijd krijgt ook onze winkel Puttershoek een kleine facelift. Zo blijven we een dynamisch en trendy bedrijf waarin we u graag willen blijven verrassen. We waarderen uw komst en zien u graag in onze winkels. De mogelijkheid bestaat dat u tijdens de werkzaamheden enige overlast kan ervaren, we zullen dit beperken tot het hoognodige, we hopen hiervoor op uw begrip.

Blijf op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden via mailing, Facebook en Instagram. Binnenkort meer...

Heeft u vragen laat het ons weten en wij helpen u graag persoonlijk verder.

Vriendelijke groet,

Alwin en Heleen de Koning
en het gehele team van;
De Koning, De Echte Bakker
Beste Echte Bakker Zuid-West Nederland 2019

De Koning, De Echte Bakker

Oranjeplein 14
3297 CV Puttershoek
078-6761938
078-6766782

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten