De Koning
De Echte Bakker

Ons Assortiment

Brood

Brood

Brood is onze basis. De geur en smaak van heerlijk vers brood, dat is genieten en dat ruikt u als u voorbij één van onze winkels loopt.
Al onze broden worden iedere nacht vers voor u gebakken in onze eigen bakkerij, een assortiment waar we trots op zijn. Zo is onze echte topper de Hoeksche waarder, wij zeggen wel “het lekkerste brood van Nederland” een licht meergranenbrood gemaakt met o.a. tarwe uit de Hoeksche Waard, zonnebloempitten, moutvlokken, sesamzaad, lijnzaad en een hele berg liefde, passie en vakmanschap.

Maar ook voor vele speciale broodsoorten kunt u een keuze maken uit o.a.

 • desembroden
 • speltbroden
 • authenthieke broodsoorten
 • glutenvrij brood
 • zoutarm brood
 • natuurbrood ( zonder verdere toevoegingen)
Broodjes

Broodjes

Een lekker zacht wit broodje gaat er altijd in maar dan wel een ambachtelijk gebakken broodje met echte smaak, geur en bite. Ook onze zachte bruine bollen, volkorenbollen, mueslibollen, gildekornbollen zijn allemaal met evenveel passie , vakmanschap en trots gebakken. 
Ook heerlijke krokante broodjes, petit pains, kaiserbroodjes, kampioentjes komen elke dag vers uit de ovens van onze winkels.

Specialiteiten zijn er in overvloed in onze bakkerij, maar onze eierkoeken, nog steeds volgens het recept van onze overgrootopa, nemen bij ons wel een bijzonder plekje in, deze heerlijke eierkoeken worden iedere dag meerdere keren vers gebakken.
Ook de Hoeksche Waardse bolussen, echte Franse croissants, boulangerie assortiment en ambachtelijke rozijnenbollen zijn echte specialiteiten.

Koek

Koek

Koek is er in vele soorten en maten, wij maken maar één soort, de allerlekkerste. Onze allerlekkerste koek bestaat uit een zeer ruim assortiment, voor iedere smaak wel iets te vinden, en dit alles gebakken in onze eigen bakkerij.

 • zoute en zoete koekjes, bereid met o.a.100% roomboter en 100% Zeeuwse bloem: u proeft ’t verschil.
 • ontbijtkoek “vetarm”en in diverse smaken
 • de enige echte Hoeksche Waardse peperkoek.
 • ambachtelijk bakkersbeschuit en crackers.
 • grote koeken, kleine koeken allemaal heerlijk voor bij de koffie en thee of zomaar tussendoor, allemaal bereid met o.a. 100% roomboter, 100% Zeeuwse bloem, amandelspijs, verse appels, om je vingers bij op te eten.
Stokbrood/breekbrood

Stokbrood/breekbrood

Heerlijke krokante stokbroden , Boulangerie assortiment, Turkse broden, kaas-uien stokken en veel meer voor bij de lunch en diner, stuk voor stuk met passie en liefde bereid.

Hartige broodjes

Hartige broodjes

Een groot assortiment hartige snacks wordt de hele dag door vers gebakken in onze winkels. 

Saucijzenbroodjes, frikandelbroodjes, pizza’s en nog veel meer voor de lekkere trek. Trakteer ook eens saucijzenbroodjes op uw werk. Dit zal zeker in de smaak vallen. De saucijzenbroodjes kunnen warm worden afgeleverd.

Chocolade

Chocolade

Voor de echte fijnproever hebben wij de echte Belgische bonbons en chocolade in ons assortiment, stuk voor stuk meesterwerkjes om heerlijk van te genieten. Melk, puur en wit, met noten of praliné, likeur of marsepein echt genieten is altijd fijn.

Banket

Banket

Als we het hebben over banket dan is er ook bijna altijd een feestje, en een feest is pas compleet met heerlijk banket van de Echte bakker, bereid met echte slagroom, vers fruit en natuurlijke ingrediënten. Voor een verjaardag kunt u bij ons terecht voor  heerlijk gebak en taartjes ook met foto of logo. Voor een feestelijke high tea kunt u uw keuze maken uit heerlijke mini gebakjes, en vlaaien in maar liefst 40 soorten.

Feestelijke taarten in vele vormen en smaken, foto taarten met uw eigen afbeelding en keus uit meer dan 100 verschillende kindertaarten. Ook onze traditionele of exclusieve cake en amandelspijskoek zijn om je vingers bij op te eten.

Kunt u niet vinden wat u zoekt?  Of heeft u speciale wensen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Taarten

Taarten

Als u iets te vieren heeft dan mag een lekkere taart of een gebakje natuurlijk niet ontbreken. Ons team doet dagelijks hun best om in te haken op de wensen van de consument. Want genieten wordt pas echt een feest, als het iets lekkers is waarvan de smaak nog lang in het geheugen blijft hangen.

Bruidstaarten

Bruidstaarten

Één van de mooiste momenten in uw leven zal ongetwijfeld uw huwelijksdag zijn, bij deze bijzondere dag hoort een feestelijke bruidstaart. Omdat er op het gebied van bruidstaarten heel veel mogelijk is en wij hier niet alles kunnen laten zien willen wij graag een afspraak met u maken.

Samen met onze banketbakker spreekt u dan uw wensen door zoals; kleur, vorm, smaak, vulling, bruidspaar, bloemen, het aantal personen en nog meer..

Samen komen we dan tot de perfecte bruidstaart voor een prachtige dag.

Om een afspraak te maken kunt u een e-mail sturen naar:info@bakkerijdekoning.nl of bellen naar 06 41683255.

Iets te vieren?

Heeft u iets te vieren? Dan is de oer Hollandse traditie, gebak op tafel. Zo hebben wij feestelijk gebak voor geslaagden, jubilea, huwelijk en nog veel meer. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Of heeft u speciale wensen, neemt u dan contact met ons op dan gaan wij samen met u en onze banketbakkers in overleg, om aan uw wensen te kunnen voldoen.

De Koning, De Echte Bakker

Oranjeplein 14
3297 CV Puttershoek
078-6761938
078-6766782
maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten

De Koning, De Echte Bakker

Hendrik Hamerstraat 4a
3295 CL 'S-Gravendeel
078-6732276
maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 17:30
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten