De Koning
De Echte Bakker

Veilig winkelen bij uw Echte bakker in Puttershoek.

Vanaf heden kunt u via de linker deur de winkel binnenkomen, u kunt desgewenst uw handen desinfecteren. daarna kunt u plaatsnemen op één daarvoor bestemde stip zodat een medewerkster u kan helpen. Daarna kunt u via de andere deur de winkel weer verlaten

Wij vragen u vriendelijk onze winkel te betreden met een niet medisch mondkapje. Houdt 1,5 meter afstand en blijft thuis bij klachten.

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en afhalen in één van onze winkels of thuis laten bezorgen. We hopen op uw begrip en medewerking om zo veilig en verantwoordelijk mogelijk te kunnen blijven winkelen.

 

Veilig winkelen bij uw Echte bakker in 's-Gravendeel.

Wij vragen uw vriendelijk onze winkels te betreden met een niet medisch mondkapje. U kunt desgewenst binnen in onze winkel uw handen desinfecteren. Neem plaats op één daarvoor bestemde stip, zodat een medewerkster u kan helpen. Houdt 1,5 meter afstand en blijft bij klachten thuis. U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en afhalen in één van onze winkels of thuis laten bezorgen. Wij hopen op uw begrip en medewerking om zo veilig en verantwoordelijk mogelijk te kunnen blijven winkelen.

Veilig winkelen bij onze Oliebollenkraam voor onze winkel in Puttershoek.

Wij vragen uw vriendelijk onze oliebollenkraam te betreden met een niet medisch mondkapje. U kunt desgewenst uw handen desinfecteren voor de kraam. I.v.m. de maatregelen is het niet toegestaan onze producten aan de kraam te consumeren. Nuttig deze elders of neem het mee naar huis. Houdt 1,5 meter afstand en blijft thuis bij klachten. U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en afhalen in één van onze winkels of thuis laten bezorgen. Wij hopen op uw begrip en medewerking om zo veilig en verantwoordelijk mogelijk te kunnen blijven winkelen. Wilt uw oliebollen en appelbeignets bestellen plaats dan uw bestelling voor vrijdag of zaterdag via:

Puttershoek, 24-10-2020

Veilig-winkelen-winkel-Phoek-oktober-2020

's-Gravendeel, 24-10-2020

Veilig-winkelen-s-Gravendeel-oktober-2020

Puttershoek, 24-10-2020

Veilig-winkelen-oliebollenkraam-oktober-2020

Buitenzijde, winkel Puttershoek

Maandag, 24 augustus 2020

- Houd 1,5 meter afstand onderling per persoon, voor én in de winkel.
- Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel.
- Kom niet naar de winkel als u verkouden bent of griepklachten heeft, u kunt telefonisch contact met ons opnemen om uw besteling te plaatsen of bestel in onze webshop. 
- Doe doelgericht boodschappen, bedenk van te voren wat u wilt kopen. 
- Raak alleen het product aan dat u nodig heeft.
- Volg altijd de aanwijzingen van het personeel. 
- Betaal bij voorkeur met pin of contactloos met uw pinpas of smartphone. 
- Online bestelde producten worden geleverd tot de deur. 
- Heeft u vragen neem contact met ons op. 
 

Dinsdag 09-06-2020

Vanaf morgen 10 juni ’20 versoepelen wij onze maatregelen ten opzichte van de contante betalingen. Wij vragen u wel indien mogelijk met pin te betalen het liefst contactloos maar ook contante betalingen worden geaccepteerd.

Geldig voor onze winkel in 's-Gravendeel . (vanaf donderdag 26-03-2020)

Geldig voor onze winkel in 's-Gravendeel.

Geldig voor onze winkel in Puttershoek. (vanaf donderdag 26-03-2020)

Corona-Protocol-Verantwoord-winkelen-FB-5

Vrijdag 20-03-2020

In deze roerige tijden moeten wij onze bedrijfsvoering dagelijks en soms zelfs per uur aanpassen. Helaas hebben we moeten besluiten om onze openingstijden aan te passen om de werkdruk acceptabel te houden. Voorlopig hebben we geen koopavonden meer in onze winkel in Puttershoek, met ingang vanaf vandaag. (op vrijdag avond hebben wij geen koopavond in onze winkel ’s-Gravendeel, hier veranderd er nog niets) Mochten er verder nog wijzigingen komen in onze openingstijden dan laten wij het u zo spoedig mogelijk weten! Wij rekenen op uw begrip.

 

Vrijdag, 20-03-2020

Aanpassing Piggy punten sparen: vanaf vandaag kunt u alleen inloggen met uw Piggypasje en zal onze medewerkster uw punten op uw pasje zetten met een speciale pen voor op het scherm.

Aanpassing betalingen: vanaf vandaag kunt u uitsluitend met pin afrekenen. Tenzij u echt geen andere mogelijkheid heeft om te betalen zult u dit moeten overleggen met onze verkoop medewerksters zodat ze kunnen kijken naar een passende oplossing. Dit voor onze en uw veiligheid.

Bord-voor-de-deur

Woensdag, 18-03-2020

Update: corona preventie maatregelen

 

Als aanscherping op de regel van de overheid om 1,5 meter afstand te bewaren vragen wij u met maximaal 5 klanten tegelijk de winkel te betreden, zo kunnen wij deze afstand garanderen. Wij hebben signaal strepen op de winkelvloer gezet, hier kunt u tussen plaats nemen. Is er een plaats leeg, dan de eerstvolgende klant plaats nemen. Dit om u zolang als we kunnen van dagelijks brood te kunnen voorzien. We doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen , is het erg druk dan vragen wij u even buiten te wachten.

Wij bakken naar behoefte hamsteren is niet nodig. U bent van harte welkom voor uw dagelijks brood en banket.

Zondag, 15-03-2020

In deze roerige tijden moeten wij onze bedrijfsvoering dagelijks en soms zelfs per uur aanpassen. Nu wij door de overheid zijn geplaatst in de cruciale beroepsgroep om de samenleving draaiende te houden, namelijk de voedselketen hebben wij besloten om ook onze winkel in ’s-Gravendeel op Dv. maandag 16 maart open te stellen. Vanaf 8:30 uur bent u van harte welkom voor uw dagelijks brood.

 

Zondag, 15-03-2020

Onze aanbiedingen zijn al enkele weken geleden gepland en willen wij vooralsnog u aanbieden. Mochten er wijzigingen komen in deze aanbiedingen dan laten wij het u zo spoedig mogelijk weten!

 

Achtergrond-Beter-Brood-koop-je-bij-de-Echte-Bakker-vierkant

Update: zaterdag, 14-03-2020

Onze corona preventie maatregelen:

 

Uiteraard houden wij de richtlijnen van het RIVM wat betreft het coronavirus in acht.

- Tijdelijk geen proefschaaltjes op de toonbank.

- Onze medewerkers wassen desinfecteren vaker hun handen en zullen indien nodig vaker handschoentjes dragen.

- Wij vragen u, indien mogelijk , contactloos te pinnen.

- Als u alleen over contant geld beschikt, wisselen wij het alleen zonder handcontact.

- Voor bezorg bestellingen gelden ook de bovenstaande regels.

- Wij bezorgen uw bestelling tot aan de deur.

- We houden gepaste afstand.

- Personeel met griep- of verkoudheidsverschijnselen blijft thuis.

- We houden het nieuws en nieuwe wijzigingen goed in de gaten, mocht er reden zijn voor aanpassingen dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

- Wij vragen aan u om gepaste afstand te houden van onze medewerkers(sters) en andere klanten. 

- Wij vagen uw begrip als het gewenste product niet meer beschikbaar is. Wij doen ons best om u een alternatief aan te bieden. 

 

Bedankt voor uw begrip!

De Koning, De Echte Bakker

Oranjeplein 14
3297 CV Puttershoek
078-6761938
078-6766782

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten